Проект з відеоспостереження для ПАТ «Харківський плитковий завод»

Відеоспостереження для Харківського плиткового заводуКлієнт

«Харківський плитковий завод» – один з провідних українських виробників керамічної плитки з більш ніж 70-річною історією. Це сучасне підприємство, що випускає красиву і практичну кераміку для вітчизняного та зарубіжного ринку. Компанія постійно працює над модернізацією обладнання, строго стежить за якістю продукції, що виготовляється і приділяє велику увагу питанням безпеки.

Поставлена ​​задача

Представники «Харківського плиткового заводу» звернулися в компанію «Телекомунікації ХХІ» за послугою розробки і реалізації проекту відеоспостереження на виробничих об’єктах підприємства.

Особливості вирішення задачі

Реалізацію поставленої задачі ускладнила неможливість зупинки виробничого процесу, тому всі монтажні роботи здійснювалися таким чином, щоб не відволікати співробітників заводу від виконання обов’язків.

Системи відеоспостереження розміщувалися на всій площі «Харківського плиткового заводу» з метою забезпечення максимального контролю за виробничими і допоміжними приміщеннями, а також території, яка належить підприємству.

Стабільність роботи відеоспостереження повинна була стати запорукою ефективної роботи служби безпеки підприємства, виключити протиправні дії третіх осіб і забезпечити збереження майна, обладнання, готової продукції.

Результати

  1. Завдяки високій кваліфікації співробітників компанії «Телекомунікації ХХІ», вдалося встановити і підключити всі елементи системи відеоспостереження без переривання виробничого процесу і точно в терміни.
  2. Сучасні відеокамери, встановлені нашими фахівцями, здатні забезпечувати високу якість запису вдень і вночі навіть при поганих погодних умовах.
  3. Відео зберігається на єдиному сервері і доступно для перегляду уповноваженим співробітникам підприємства. Устаткування забезпечує захист інформації і швидкий доступ до неї певному колу осіб.
  4. Використання інноваційних технологій і індивідуальний підбір оптимальних рішень для конкретного клієнта дозволили забезпечити максимальну ефективність роботи системи безпеки на заводі.
ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!