Монтаж СКС для Міжнародної організації з міграції України

Монтаж систем СКС для МОМ в УкраїніКлієнт

Офіційне представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) працює в Україні з 1996-го року. Структура протидіє торгівлі людьми, сприяє культурному розвитку і інтеграції мігрантів, допомагає тимчасово переміщеним особам, які постраждали в результаті бойових дій, що відбуваються на території України.

Поставлена ​​задача

Замовник звернувся в компанію «Телекомунікації ХХІ» за послугою з проектування та монтажу структурованих кабельних систем в приміщеннях МОМ, де в той момент проводився ремонт. Роботи також виконувалися в кімнатах, де працювали співробітники організації, в тому числі іноземні громадяни.

Особливості вирішення задачі

Кваліфіковані фахівці компанії Телекомунікації ХХІ виконали всі необхідні проектні та монтажні роботи, пов’язані з прокладкою структурованих кабельних систем (СКС), з’єднанням елементів СКС і підключенням їх до єдиної мережі.

Були використані інноваційні технологічні рішення і сучасне комутаційне обладнання, що дозволили добитися максимальної стабільності і швидкості передачі даних між окремими пристроями, підключеними до системи.

Проекти, пов’язані з СКС, реалізуються на об’єктах МОМ протягом останніх 7-ми років. Клієнт регулярно звертається за послугою монтажу нових кабельних систем, модернізації вже встановленого раніше обладнання і його технічного обслуговування.

Результати

  1. Завдяки якісно змонтованим СКС, Міжнародна організація з міграції отримала повністю працездатний офіс.
  2. Всі проектні та монтажні роботи були виконані максимально швидко і в заздалегідь обумовлені з клієнтом строки.
  3. Процес монтажу кабельних систем не завадив робочому процесу в МОМ і не викликав дискомфорту у співробітників організації, в чиїх кабінетах відбувалися підключення.
  4. Застосування сучасних інформаційних рішень допомогло підвищити ефективність роботи МОМ, забезпечило безпеку збережених і використовуваних даних.
  5. Встановлена ​​СКС дозволила збільшити кількість підключених пристроїв і користувачів, інтегрованих в єдину мережу, без додаткових монтажних і ремонтних робіт в приміщеннях МОМ.
ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!