Монтаж СКС для київського пляжу City Beach Club

Монтаж СКС для City Beach ClubКлієнт

City Beach Club – перший пляж, що знаходиться на даху будівлі за адресою: м Київ, вул. Антоновича, 176. Це цілий комплекс, що складається з басейнів, барів та інших розважальних місць під відкритим небом. За 7 років роботи компанія удостоїлася декількох нагород і увійшла до Книги рекордів України як найбільший пляж на даху.

Поставлена ​​задача

Представники City Beach Club замовили у фахівців компанії «Телекомунікації ХХІ» розробку і монтаж СКС по всій зоні пляжу для забезпечення відвідувачів і персоналу швидким і стабільним інтернетом в будь-якому місці на даху.

Особливості вирішення задачі

Монтаж СКС на території пляжу потрібно виконати у відповідності з архітектурними особливостями барів, басейнів, танцювального майданчика, фотозони та інших об’єктів. Наші співробітники відмінно впоралися з цим завданням.

Велика кількість гостей передбачає інтенсивне навантаження на бездротові мережі і вимагає використання максимально надійних елементів СКС, що забезпечують стабільно високу швидкість з’єднання. Обладнання, встановлене нашими фахівцями, готове до тривалих і високих навантажень.

Важливо було врахувати несприятливі умови для використання обладнання: підвищена вологість і близьке розташування басейнів висувають особливі вимоги до техніки. «Телекомунікації ХХІ» розробляють сучасні технічні рішення, які ідеально підходять для таких умов експлуатації.

Результати

  1. Фахівцям компанії «Телекомунікації ХХІ» вдалося забезпечити якісне і безперебійне покриття на всій території пляжу.
  2. Всі роботи були виконані точно в строк, встановлені на об’єкті елементи СКС не заважають гостям City Beach Club відпочивати і розважатися.
  3. Великий досвід співробітників нашої компанії дозволив реалізувати непростий проект монтажу СКС з урахуванням всієї складності архітектурного ансамблю складових частин пляжу.
  4. Гості пляжу повністю захищені від можливих проблем, пов’язаних з встановленими елементами інформаційних мереж.
  5. Завдяки злагодженій роботі, команді «Телекомунікації ХХІ» вдалося створити для відвідувачів City Beach Club комфортні умови відпочинку. Це позитивно вплинуло на популярність закладу.
ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!